Bedrijfsprofiel

Een verfrissender direct mail- of promotieartikel kunt u toch niet bedenken? Bedrukte geurkaartjes zijn bij uitstek geschikt vanwege de toepassingsmogelijkheden, kostenbesparingen en de merkbeleving.

Toepassingsmogelijkheden
Geurkaartjes zijn breed inzetbaar. Uw doelgroep zal er dan ook inventief mee omgaan. De geur bepaald natuurlijk mede hoe de consument het geurkaartje omgaat. Denk aan kaartjes met een dennegeur, die komt natuurlijk tijdens kerst in de kerstboom te hangen.

Kostenbesparing
Door het formaat en bijhorende gewicht zijn de geurkaartjes natuurlijk super eenvoudig te versturen. Bijvoorbeeld in een enveloppe. De verzendkosten van de direct mail die u toch al gaat versturen, worden niet of nauwelijks hoger. Dit in tegenstelling tot bijna alle andere dm artikelen!

Merkbeleving
De reuk is hét meest gevoelige zintuig van de mens en staat direct met de emotie in de hersenen in werking. Hierdoor zijn geuren niet te manipuleren en werken zij zeer krachtig in het onderbewust zijn. Door de kaartjes met uw naam en/of boodschap te bedrukken creeert u al snel beleving. Mensen krijgen een gevoel bij uw bedijf of product. Het is zelfs bewezen dat geur aanzet tot kopen!

Mogelijkheden
Bedruktegeurkaartjes.nl levert standaard geurkaartjes en geurkaartjes volledig op maat. Hierbij nemen wij het hele traject van u uit handen nemen. Van ontwerp, monster, productie, handling en uitlevering. Het gaat zelfs zo ver dat wij voor u de volledige direct mail campagne kunnen verzorgen!

Verpakking
De geurkaartjes worden verpakt in een transparante polybag waarin de geur behouden blijft. De polybag kan naar wens voorzien worden van uw logo en/of bedrijfsgegevens. Daarnaast kunnen wij het hele traject voor u verzorgen! U hoeft alleen maar over het ontwerp en de bedrukking te beslissen, wij doen de rest! Productie, de enveloppen, deze voorzien van de door u aangeleverde adressen, in de enveloppen en wij zorgen ervoor dat ze per post naar uw klanten en relaties worden verzonden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op, zodat wij voor uw bedrijf een passend voorstel kunnen maken.